Amtico

Som marknadsledare har Amtico utvecklat och producerat högkvalitativa LVT-golv i nästan 60 år. Vi lägger stor vikt vid enastående design och bästa kvalitet. Fokus för våra kollektioner ligger på autentiska, innovativa dekorer utvecklade av vårt interna designteam i Coventry (Storbritannien) som ger rummet liv.
Image

Vi kombinerar funktionalitet med exceptionell design och kan därmed möta de olika kraven för kommersiella applikationer. Medan kontorsmiljöer kräver ett extra akustiskt underlag för att minska stötljud, krävs antimikrobiella ytor inom vården. Oavsett om det är konventionella trä- och stenstrukturer i spännande läggningsmönster eller individuella designförfrågningar med skräddarsydd skärning - med Amtico kan du berätta din alldeles egna designhistoria.

Läggningsmönster

Genom samarbete är varje läggningsmönster skapat för att hitta ett effektivt mönster för varje utrymme.

Designers' Choice med Amtico Signature: På Amtico designar vi inte enbart golv – vi använder vår förståelse för kommersiell design för att skapa unika och praktiska miljöer. Designers' Choice är en noga utvald kollektion bestående av vårt designteams favoritkombinationer av produkter och mönster från Signature-kollektionen. Det finns över 100 Designers' Choice-alternativ att välja mellan, men glöm inte att du även kan skapa dina egna unika versioner genom att byta ut en, eller alla produkter, med alternativet Endless Possibilities. 

Ytterligare information hittar du här

Image

Skräddarsydd design

Djärvt, kreativt och vackert – ett skräddarsytt golv är det ultimata designstatementet. Tack vare våra avancerade skärmöjligheter och vårt oöverträffade produktsortiment kan vårt team hjälpa dig att förverkliga din unika vision.

Vi erbjuder många olika sätt att samarbeta med dig för att skapa ett helt unikt golv – från att göra den perfekta färgmatchningen med ditt varumärke till att leverera precisionsskurna former och logotyper. Vi kan till och med hjälpa dig att utforma ett helt schema, komplett med CAD-ritningar.

Vi kan hjälpa dig att skapa skräddarsydda Amtico-golv på två sätt:

Amtico Design Service

Våra designers designar inte bara golv, de hjälper till att skapa rum. Varför inte boka en konsultation med Amtico Design Service och prata med en designspecialist som har hela Amtico-portföljen i sina fingertoppar. De tar fram skisser och moodboards med förslag på produktkombinationer för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer.

Interna CAD-tjänster

Om du vill ha mer teknisk expertis kan vårt interna CAD-team hjälpa dig med allt från att planera en enkel parkett över en yta till att rita komplexa motiv.

De förvandlar din idé till en skalenlig plan för godkännande och beskriver den mest ekonomiska användningen av produkter och layouter för en sömlös, effektiv installation.

Ytterligare information hittar du här

Produkterna

Image
Amtico Signature
Amtico Signature
Image
Amtico Décor
Amtico Décor
Image
Amtico Form
Amtico Form
Image
Amtico Spacia
Amtico Spacia
Image
Amtico Access
Amtico Access
Image
Amtico Click Smart
Amtico Click Smart
Image
Amtico Acoustic
Amtico Acoustic
Image
Amtico Bio
Amtico Bio

Behöver du hjälp?

Vi ger dig råd!