Försäljning

Golvkedjans försäljning

Med 50 företag som bedriver verksamhet på 70 platser, kan Golvkedjan ta installationsuppdrag över hela Sverige. Alla utförande företag är Auktoriserade, ISO-certifierade och kan klimatberäkna varje projekt. Kontakta Golvkedjan!

Visste du att?

Golvkedjan samverkar med en rad både rikstäckande butikskedjor och småhustillverkare. Med en avtalsperson som hjälper dig i varje steg av processen.

Golvkedjan finns över hela Sverige

Genom Golvkedjan kan våra rikstäckande kunder beställa golv- och plattsättningstjänster hos en enda leverantör, oavsett jobbets storlek eller var i landet som jobbet ska utföras. Bland våra rikstäckande kunder återfinns butikskedjorna Flash, Kronans Apotek, Ticket, Gallerix, Ica, Hästens Sängar, försäkringsbolaget Folksam, småhustillverkarna OBOS med Myresjöhus, Eksjöhus och Smålandsvillan med flera.

Image
Golvkedjans kunder

Vi finns där du finns

Eftersom Golvkedjeföretagen finns på över 70 platser över hela landet, kan vi erbjuda våra golv- och plattsättningstjänster oavsett om jobbet ska utföras i Luleå eller i Malmö.

Till Golvkedjeföretagen
 

Ett avtal - en kontaktperson

Genom Golvkedjans goda samverkan inom branschen och med våra leverantörer kan vi erbjuda fördelaktiga rikstäckande avtal, och du som beställare behöver bara en kontaktperson på Golvkedjan som förmedlar dig till det för uppdraget bäst lämpade Golvkedjeföretaget.
 

Samma kvalitet

Alla Golvkedjeföretag arbetar efter ett enhetligt ledningssystem. Det innebär att du som beställare kan känna dig förvissad om att jobbet som ska utföras motsvarar dina beställningskrav - oavsett vilket Golvkedjeföretag som utför det.
 

Tillgång till de bästa

Eftersom Golvkedjan är landets största kedja inom golv- och plattsättningsentreprenader kan vi erbjuda dig de allra främsta kompetenserna som finns att tillgå i branschen. 

Vill du veta mer?

Martin Lönnmar är ansvarig för Golvkedjans försäljning. Martin är mycket kunnig och erfaren inom såväl golv som andra byggkonstruktioner. Han är din person om du är intresserad av våra tjänster och vill ha kontakt med Golvkedjan!

Martin Lönnmar

Försäljningsansvarig KAM

Pernilla Svensson

Försäljningsassistent / Administratör
Image
Martin Lönnmar och Pernilla Svensson