Golvkedjegolfen på Öster By Stenson blev en succé

03 juni 2024
Golvkedjegolfen 2024
Efter två år i följd med dåligt respektive halvdåligt väder fick vi äntligen det väder vi alla förtjänar. Nytt för i år var att vi flyttade tillbaka starttiden och alla bollar gick ut klockan tio, istället för tidigare klockan tolv. Detta gjorde vi för att skapa mer tid för transporter tillbaka till hotellet och middagen

I år hade vi hela 16 hålvärdar, vilket är rekord för tävlingen. Banan var i kanonskick, trots två provisoriska greener, och humöret var på topp både hos spelarna och hålvärdarna. Till lunch bjöds det på nygrillade hamburgare vid Lake house och tävlingen avslutades vid tretiden vilket var helt enligt tidsschemat.

Tävlingen då? Hur gick det?
Jo, vi spelade som bekant tävlingen i två grupper, en A- och en B-klass, vilket genererar två vinnare, en från A- och en från B-klassen. I år vann Mattias Paulsson, kund till Golvet TVU grupp A med hela 41 poäng, fem poäng bättre än sitt handikapp. Värt att nämna i sammanhanget är att tvåan i grupp A också han fick 41 poäng, han kommer från Golvkedjeföretaget Ekenhuset och heter Fredrik Butler. Dock vann Mattias på lägre handikapp. Grupp B då? Ja, här har vi också en 41 poängare som vann, han heter Marcus Martebo och kommer från Golvkedjeföretaget Golv & Tak i Västerås.

Bussar hämtade alla spelare och hålvärdar för transporter till middagen och prisutdelningen som hölls på Clarion Sign i centrala Stockholm. Prisutdelningen sköttes av Kedjekontorets Rosa Panter och tillsammans med kvällens underhållare Matte Andersson hade vi en trevlig, rolig, händelserik prisutdelning och trerättersmiddag. Kvällen avslutades med ett musikquiz med mycket tjo och tjim. Vi ser så mycket fram emot nästa års Golvkedjegolf då tävlingen firar 40 år.

Ett stort grattis än en gång till de båda vinnarna och ett stort tack från oss alla på Kedjekontoret till alla medverkande Golvkedjeföretag, kunder och leverantörer.