Tarkett

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och är idag en av världens största tillverkare. Vi har produkter för både hem- och offentlig miljö där design och hållbarhet står i fokus. Tarkett arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och vår klimatpåverkan.
Image
Vi kan golv

Vi kan golv

Vi har ett brett produktsortiment och specialistkunskaper vad gäller såväl design som materialval för kontor, skolor, hotell, sjukvård, äldreboenden och privata hem. I sortimentet hittar du trä-, laminat-, linoleum-, textil-, vinyl- och sportgolv samt vägg och golv för våtrum.

Image

Circular Collection gör det lätt att välja hållbart

Circular Collection omfattar alla de produkter som vi idag har ett fungerande insamlingssystem för och där det insamlade materialet återvinns till ny råvara i golv. Se kollektionerna!

Image

ReStart – återvinning på riktigt

Vårt system för att ta tillbaka material och återvinna det går under namnet ReStart. Vi förvandlar inte bara installationsspill, utan även gamla plastgolv, linoleumgolv och textila plattor till ny råvara. Det är enkelt och kostar ingenting för dig men innebär stora vinster för miljön. Läs mer!

Image

Kundservice – dygnet runt

Genom att skapa ett My Tarkett-konto kan du som är kund hos oss t ex lägga beställningar, se lagerstatus, följa dina ordrar, beställa prover och se priser den tid på dygnet som passar dig bäst.
Läs mer! 

Produkterna

Image
Trägolv
Trägolv för alla stilar, från plank till mönstrade.
Image
Homogena vinylgolv
Homogena vinylgolv. Slitstarkt. Snyggt. Cirkulärt.
Image
Heterogena vinylgolv
Heterogena vinylgolv. Även för lösläggning.
Image
Linoleum
Linoleumgolv. Homogen, av förnyelsebara råvaror.
Image
Textilgolv
Textilgolv
Image
LVT
Designgolv, LVT. Naturtroget med matt yta
Image
Våtrum
Våtrum. Vägg och golv för badrum
Image
Laminat
Laminat. Slitstarkt med trä- eller stenmönster

Behöver du hjälp?

Golv designade av naturen. Tillverkade med känsla.