Polytuft of Sweden AB

Med 40 år i mattbranschen erbjuder vi ett brett utbud av mattor som tillgodoser alla dina önskemål om kvalité, hållbarhet och design. I vårt sortiment finns tåliga dörrmattor med/utan skrapfunktion och textilgolv i både rullar och plattor idealiska för hotell, restauranger, mässor och kontor.
Image

Textila Golv

Vi har noga utvalda och prisvänliga heltäckningsmattor i fyra meters bredd som konsument kan beställa i önskad längd. Textilmattor i 50x50cm plattor för hemmet är ett annat ökande alternativ för konsumenten att lägga. Med fördel att lätt transporteras och läggas samt bytas ut vid skada. 

Image
Entrémattor från Polytuft

Entrémattor

Vårt stora utbud på avtorkning och dörrmattor gör oss oslagbara inom området på både hem och offentligt.  Med en avskrapningsmatta utanför dörren som tar den grövsta smutsen och en absorptionsmatta innanför som suger upp väta och mindre grus, har man kommit en bra bit på vägen. 

Image
Konstgräs från Polytuft

Konstgräs

Vi har allt inom konstgräs och alltid nöjda kunder. BERMUDA är den ledande produkten på marknaden idag som finns i åtskilliga bredder och färger. RIVIERA är kraftigare med Asota fiber som är extra tålig mot UV strålar. Landskapsgräs som känns och ser verkligt ut, underhålls lättare än vanligt gräs samt har lång livslängd. 

Image
Mässmattor från Polytuft

Mässmattor

Mässmattor finns i många varianter och mönster. På mässor och utställningar läggs mycket nålfilt i gångar och montrar och levereras oftast i 2 meters bredd. REV EXPO är optimalt till att klä bilar och bussar med och MERLIN fungerar perfekt i högt trafikerade gångar, t.ex. mellan padelbanor. 

Image
  • Kvalitativa produkter 
  • Stort utbud 
  • Snabb hantering och leverans
  • Snabb och trevlig kundservice
     

Produkterna

Image
Sparkle
Sparkle – Slitstark platta till offentlig miljö
Image
Craft
Craft – Melerad platta till offentlig miljö
Image
Mammut
Mammut – Öglat textilgolv till offentlig miljö
Image
Astro Turf
Astro Turf - Klassisk skrapmatta till utomhusbruk
Image
Jaipur
Jaipur - Mjukt och tåligt textilgolv i jordnära färger
Image
Prima
Prima - Storsäljare bland avtorkningsmattor
Image
Ingresso
Ingresso - Tålig absorptionsmatta i trendiga färger
Image
Riviera
Riviera – UV-behandlat konstgräs

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig!