Altro

Altro grundades 1919 i Storbritannien. Vi uppfann stegsäkra golv redan på 1940-talet och vår allra första installation är fortfarande på plats i dag i Storbritannien och gör det jobb som den var designad för att göra, även 70 år senare. Det är kvalitet!

Vi är ett innovativt familjeföretag, nu lett av den tredje generationen av familjen Kahn. Sedan vår start har vi hämtat inspiration från Bauhausrörelsen, grundad samma år som Altro. Bauhausskolan startade i Dessau, Tyskland, där vi också har en produktionsenhet. Funktionella designprinciper har format vår produktutveckling och drivit oss att ständigt innovera och erbjuda banbrytande produkter till marknaden.

Vi är inte bara skaparna av kategorin stegsäkra golv; vi är också skaparna bakom hygienska väggbeklädnader och världens första stegsäkra golv, som är fullständigt limfri. 
 

Image
Altro

Vårt limfria golvsortiment är oerhört populärt, inte bara för dess egenskaper och snabba installationstid, utan också för dess återvinningsförmåga. Altro Cantata är 100% återvinningsbar. 

I dag producerar vi inte bara stegsäkra golv och hygieniska väggbeklädningar, vi erbjuder dessutom släta vinylgolv, designgolv i form av LVT och akustikgolv. Med ett lokalt lager i Malmö kan vi leverera din beställning redan samma dag. Välkommen att kontakta oss! 

Image
Altro

Produkterna

Image
Altro
Stegsäkra vinylgolv
Image
Altro
Limfria vinylgolv
Image
Altro
Släta vinylgolv
Image
Altro
Designgolv LVT
Image
Altro
Akustikgolv

Behöver du hjälp?

Vi kan vinylgolv